Routebeschrijving naar Magnes

Magnes Internal Communications and Recruitment
Prof. J. H. Bavincklaan 3
1183 AT Amstelveen
The Netherlands
Telephone: + 31 (0) 20 441 75 57
Fax: + 31 (0) 20 453 35 70
E-mail: info@magnes.nl

Hoe bereikt u Magnes?

Vanaf Amersfoort:
Volg de A9 en neem de afslag Ouderkerk/Amstelveen-Oost. Aan het einde van de afslag gaat u naar rechts richting Ouderkerk/Amstelveen.
* Bij het eerste verkeerslicht naar links. Vervolgens bij verkeerslichten rechtdoor, voor het viaduct rechts richting Amsterdam. Daarna gaat u bij het 2e verkeerslicht naar rechts (richting Kronenberg/Uilenstede). Dan op de rotonde links. Na zo’n 200 meter gaat u links de oprit (met slagboom) op, gebouw Bavinckstaete. Magnes is gevestigd op de tweede etage.

Vanaf Utrecht:
Volg de A2 en neem de afslag Amstelveen/Haarlem: de A9. Op de A9 neemt u de afslag Ouderkerk/Amstelveen-Oost. Aan het einde van de afslag gaat u naar rechts richting Ouderkerk/Amstelveen. Zie verder de beschrijving hierboven vanaf *

Vanuit de Zaanstreek:
Volg vanuit de Coentunnel de A10 richting Den Haag. Bij Badhoevedorp neemt u de afslag Amstelveen/Utrecht: de A9. Op de A9 neemt u de afslag Ouderkerk a/d Amstel.
Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, richting Ouderkerk/Amstelveen.
Zie verder de beschrijving hierboven vanaf *

Vanaf Haarlem:
Volg de A9 richting Badhoevedorp/Amstelveen/Amersfoort. U neemt de afslag Ouderkerka/d Amstel. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, richting Ouderkerk/Amstelveen.
Zie verder de beschrijving hierboven vanaf *

Vanaf Den Haag:
Volg de A4 richting Amsterdam. U neemt de afslag richting Amstelveen: de A9.
Vervolgens neemt u afslag Ouderkerk a/d Amstel. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, richting Ouderkerk/Amstelveen. Zie verder de beschrijving hierboven vanaf *

Vanuit Amsterdam-Centrum:
In Amsterdam-Zuid neemt u de Parnassusweg. Deze gaat vanzelf over in de
Buitenveldertselaan en vervolgens in de Beneluxbaan. Op de Beneluxbaan direct na het Esso-station linksaf richting Kronenberg/Uilenstede. Dan op de rotonde links. Na zo’n 200 meter gaat u links de oprit (met slagboom) op, gebouw Bavinckstaete.
Magnes is gevestigd op de tweede etage.

Routebeschrijving Openbaar Vervoer:
Goed te bereiken via NS-station Amsterdam Zuid/WTC. Hier overstappen op tram 5 (Amstelveen) of sneltram 51 (Poortwachter), uitstappen halte Kronenburg (vijfde halte), spoor en weg oversteken, straat inlopen, eerste straat links (Prof. J.H. Bavincklaan), derde gebouw aan de linkerkant (Bavinckstaete), Magnes bevindt zich op de tweede etage.